Om oss

Åsa Bergström

Det är jag som är Åsa Bergström, frisör och ägare av DCT studio AB. Namnet på studion kommer ifrån att jag vill förverkliga dina drömmar, "Dreams Come True". Därigenom förverkligar jag också min egen dröm. Jag älskar att vara en kreativ service-minded person som alltid gör mitt yttersta för alla kunder. Jag vill att DCT studio ska vara unik salong där du känner dig hemma tillsammans med frisörer, fotografering och andra kreatörer. En del av DCT studio är teamet som jag bildar tillsammans med fotografen Carola Harnesk (se presentation nedan). Vi har kompat sedan 2016 och hon är en fantastisk person med gedigen erfarenhet då det gäller fotografering. Tillsammans har vi en stor och nyfunnen kärlek till coola studiofotograferingar. Tillsammans gör vi gärna bröllopsstylingar eller företagsplåtningar där vi fixar modeller och/eller fotar produkter som exponeras på unika och kreativa sätt. Vi erbjuder fantasyfotografering där endast fantasin sätter gränserna. Tillsammans med min make Jimmy Bergström bygger vi rekvisita så det passar just din vision och fantasi.

Carola Harnesk

Det är jag som är Carola Harnesk. Kameran är min ständige följeslagare, det är inte bara mitt yrke - det är en livsstil och jag älskar varje sekund när jag fotograferar. Jag startade mitt företag våren 2011, så nästa år firar jag 10 år som egen företagare. Jag frilansar för bland annat vecko- och månadsmagasin, hemsidor, företag samt organisationer och har tillgång till ett brett nätverk med både journalist och copywriter. Jag fotograferar också bröllop, barn, familjebilder och annat i studion. Natur, porträtt- och makrofotografering ligger mig extra varmt om hjärtat. Jag träffade Åsa på Handelsgalan i Örnsköldsvik 2016. Hon fick priset "Årets Frisör" och vi klickade där och då. Vi blev snabbt nära vänner och därefter blev det många olika uppdrag tillsammans. När Åsa beslutade att säga upp sig och följa sin dröm med att starta sitt eget företag fick jag frågan om jag ville ha en fotostudio hos henne. Mitt svar satt inte långt inne - JA! Jag kommer att finnas på DCT studio några dagar i veckan och erbjuda mina tjänster.

Terese Bagger

Har jobbat som frisör/makeup artist i över 10 år, på olika platser i världen. Men nu är jag äntligen på hemmaplan igen och oerhört glad över att få vara en del av teamet på DCT Studio. Jag tycker verkligen om när kreativiteten får flöda och har tidigare jobbat mycket med plåtningar,visningar och produktioner av olika slag. Men det som ligger mig varmast om hjärtat är det personliga mötet med dig som kund i min stol. Mitt fokus ligger på att skapa färg och form med noggrannhet utifrån dina önskemål och din stil. Inget lämnas åt slumpen och du som kund ska få en trevlig stund och känna dig väl omhändertagen. Det bästa med yrket är att få ha kul varje dag. Att få jobba med människor, inspireras av dem och samtidigt få stimuleras av färg och form, det är lyx för mig!

Isabell Hägg

Det är jag som är Isabell Hägg. Jag gick ut frisörlinjen på Parkskolan för 2 år sedan och håller nu på att beta av mina trainee timmar innan jag får göra gesällprovet för att bli färdig frisör. Jag har varit på en annan salong innan men då jag slutade där hörde Åsa av sig till mig och frågade om jag ville bli en del av hennes team och såklart svarade jag JA! Jag har aldrig brunnit så mycket för mitt yrke som jag gör nu på DCT studio, vi är ett sånt härligt gäng här och jag älskar att hänga i studion. Jag utvecklas för varje dag och lär mig nya saker. Färg och hairtalk brinner jag lite extra för men bäst av allt är att träffa alla härliga kunder som kommer till mig och mitt mål varenda dag är att göra kunden nöjd!