Våra Tjänster

Här kan du läsa vilka tjänster som erbjuds på DCT studio. Besök vår onlinebokning genom att trycka på knappen nedan. Vi vill i allra största mån ge dig som kund ett fast pris utefter dina förutsättningar, så följ stegen i onlinebokningen för att få en uppskattad offert.

Boka Tid Hos Oss

Hairtalk

"Your hair is the crown you never takes of"

Ni som känner mig vet att jag brinner för Hairtalk. Men vad är det för något då? Hairtalk Extensions är världens första tejpextensions som grundades i Tyskland 2005 och nu finns i över 50 länder. Det som urskiljer Hairtalk på marknaden är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och dess patenterade fästen. Hairtalk är hårförlängning helt enkelt. Med Hairtalk kan du skapa allt från enkla isättningar för en naturlig look till det långa drömhårsvalllet. Jag jobbar dessutom gärna med Hairtalk tillsammans med färgförändringar på håret. På det viset kan du uppnå både coola effekter och snygga balayager (en slags slingningsmetod). Kul att veta är, att 2018 vann jag en resa med hela Hairtalk Nordens team till Barcelona där vi fick en specialutbildning plus jobba med en egen modell inför en photoshoot. Så fantastiskt kul! Boka konsultation för Hairtalk via hemsidan.

Färg

Jag älskar färg och att skapa magi i ditt hår med färg. Hos oss kan du boka allt från enkla hårfärgningar till lite mer kreativa färgningar som balayage (en slingningsmetod), crazy colors, folieslingor och helblekningar. Kolla in behandlingsmenyn så guidar den dig rätt. NYTT koncept är Color & Go. Det innebär en färgbehandling på små utväxter (ca 1 cm). Jag lägger färg i din hårbotten och efter ursköljning väljer du antingen att själv föna/styla det i vår fina Egenvårdshörna, eller så går du hem i handdukstorkat hår.

Klippning

Jag erbjuder klippning som passar dig, oavsett hårtyp och hårlängd. Antingen om du bara behöver putsa till frisyren eller om du vill ha en helt ny look. Kolla in min onlinebokning och välj fritt. NYTT koncept är Cut & Go. Det innebär att du kan välja bort hårtvätt och styling (du kommer givetvis med tvättat hår). Gäller vid toppning av hår, ej större förändringar. En enkel, snabb och billigare klippning helt enkelt.