Om oss

Åsa Bergström

Det är jag som är Åsa Bergström, frisör och ägare av DCT studio AB. Namnet på studion kommer ifrån att jag vill förverkliga dina drömmar, "Dreams Come True". Därigenom förverkligar jag också min egen dröm. Jag älskar att vara en kreativ service-minded person som alltid gör mitt yttersta för alla kunder. Jag vill att DCT studio ska vara unik salong där du känner dig hemma tillsammans med frisörer, fotografering och andra kreatörer.

Terese Bagger

Har jobbat som frisör/makeup artist i över 10 år, på olika platser i världen. Men nu är jag äntligen på hemmaplan igen och oerhört glad över att få vara en del av teamet på DCT Studio. Jag tycker verkligen om när kreativiteten får flöda och har tidigare jobbat mycket med plåtningar,visningar och produktioner av olika slag. Men det som ligger mig varmast om hjärtat är det personliga mötet med dig som kund i min stol. Mitt fokus ligger på att skapa färg och form med noggrannhet utifrån dina önskemål och din stil. Inget lämnas åt slumpen och du som kund ska få en trevlig stund och känna dig väl omhändertagen. Det bästa med yrket är att få ha kul varje dag. Att få jobba med människor, inspireras av dem och samtidigt få stimuleras av färg och form, det är lyx för mig!

Isabell Hägg

Det är jag som är Isabell Hägg. Jag har aldrig brunnit så mycket för mitt yrke som jag gör nu på DCT studio, vi är ett sånt härligt gäng här och jag älskar att hänga i studion. Jag utvecklas för varje dag och lär mig nya saker. Färg och extenstions brinner jag lite extra för men bäst av allt är att träffa alla härliga kunder som kommer till mig och mitt mål varenda dag är att göra kunden nöjd!